Se adâncește conflictul dintre președintele CJ Giurgiu și prefectul județului

” După Paște, îi voi face plângere penală prefectului Florentina Stănculescu, pentru abuz în funcție” – este afirmația președintelui CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, în cadrul ședinței de îndată, de azi, 05 aprilie 2023.

Președintele Beianu spune că nu mai poate tolera atacurile repetate ale prefecturii, care face tot ce se poate pentru a bloca activitatea Consiliului Județean și viciază proiectele de dezvoltare a județului.

Neînțelegerile dintre Dumitru Beianu și Florentina Stănculescu au debutat anul trecut, cam pe vremea asta, când nou numită în funcția de prefect, Florentina Stănculescu, a atacat în contencios administrativ anumite prevederi din proiectul bugetului, conflict soluționat în cele din urmă prin dialog.

Și totuși, lucrurile nu au intrat pe un făgaș normal

După zece luni de normalitate între cele două instituții, prefectul Florentina Stănculescu a atacat proiectul prin care se dorea construirea unui parc fotovoltaic, continuând cu atacarea proiectului prin care au fost alocate fondurile de echilibrare a bugetelor primăriilor din județul Giurgiu.

Un alt proiect atacat în contencios de Instituția Prefectului Giurgiu vizează contractarea de servicii juridice de către Consiliul Județean, servicii extrem de necesare pentru soluționarea multiplelor dosare din instanță.

De fapt, potrivit președintelui Dumitru Beianu, acest proiect va sta la baza plângerii sale penale pe care o va depune după Sărbătorile Pascale, pe numele prefectului Florentina Stănculescu, pentru abuz în serviciu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *