web analytics
Giurgiu-Tribune

Se caută director al Poliției Locale Giurgiu. Postul este vacant și scos la concurs.

Poliția Locală Giurgiu are nevoie de un director, motiv pentru care, pe site-ul primăriei Giurgiu, a fost postat un anunț potrivit căruia se organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante, de conducere, de director executiv al Direcției Poliției Locale Giurgiu, prin recrutare.

Pentru cei interesați, condițiile de participare la concurs sunt:

 

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă
  • absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivelentă
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice -7 ani

Concursul va avea loc pe data 16 noiembrie 2020, ora 10.00, proba scrisă și 19 noiembrie 2020, ora 11.00, interviul, la sediul Primăriei Giurgiu.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în perioada 16 octombrie 2020 – 04 noiembrie 2020 la secretariatul comisiei de concurs, la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu.

Funcția de director al Poliției Locale Giurgiu a devenit vacantă ca urmare a pensionării lui Lazăr Ciobanu, conducerea instituției fiind preluată provizoriu de fostul subprefect Gogu Moțan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *