SE INTAMPLA IN GIURGIU!!! PRESIUNI PENTRU PARTICIPARE LA MITINGUL PSD

In urma sesizarilor din in mediul on- line a cetatenilor abuzati sa participe la mitingul PSD, a fost creata o pagina web care sa centralizeze si sa contorizeze raportarile la nivel de tara a tuturor presiunilor autaritatilor PSD .

Pe http://www.mitingcujapca.ro/exemple.htm puteti gasi HARTA ABUZURILOR pentru Mitingul cu Japca, plin cu asemenea exemple.

Si giurgiuvenii raporteaza abuzurile

Pana in prezent sunt publicate aici peste 300 Raportari .
La Giurgiu, unde senatorul si baronul local PSD Niculae Badalau impreuna cu Presedintele CJ Marian Mina au promis ca vor strange peste 10.000 de manifestanti sunt raportate tot mai multe abuzuri .

Amenintarea cu pierderea locului de munca – in topul raportarilor

“Cine este inscris la grade,,trebuie sa meargă la miting, altfel va suporta consecințele!! , Colegi PSD-isti – este de bun simt sa mergi la miting! ” – Asa suna o raportare venita din Iepuresti – judetul Giurgiu si adresata profesorilor din scoala din localitate.
Si la Gradinari au fost sesizate astfel de presiuni, dar din partea adminstratorului Caminului pentru persoane cu dizabilitati care , din spusele localnicilor, ar fi strans semnaturi, si a creat liste pentru participare la miting sub amenintarea pierderi locului de munca.
Si tot pe aceasta pagina web, au fost raportate si abuzurile din municipiu . Participantilor la miting li se promit 2 zile libere.

Dintr-o alta raportare aflam ca si “Membrii PSD Giurgiu au fost mobilizati sa-si ia familiile si cunoscutii si sa gaseasca o masina care sa-i duca la miting, cu promisiunea ca primaria sa le deconteze transportul .
In Comuna Floresti-Stoenesti participarea la miting este condtionata de pastrarea locului de munca.

Videoconferinte de instruire la Consiliile Judetene

Cel mai probabil numarul raportarilor va creste deoarece in febra pregătirilor  pentru mitingul PSD de sâmbătă la sediile judetene  PSD din tara au loc videoconferinţe  pe problem de organizare cu şefii de filiale judeţene ale partidului,  iar  in judetul Giurgiu trebuie adunate 10.000 de oameni pentru mitingul PSD

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *