web analytics
Giurgiu-Tribune

Se-ntoarce Cuc la dragostea dintai ?

 

Proaspat eliberat din detentie , Dan Diaconescu isi anunta cu surle si trambite revenirea in poltica .
Unde ? Cand ? Cum si cu cine ?
N-a spus , dar nu incape nici o indoiala ca fostul mogul de presa ia serios in calcul reluarea colaborarii cu politicieni pe care i-a propulsat in politica mare prin intermediul defunctului PP-DD .
Unul dintre beneficiarii proiectului ,,Partidul Popular-Dan Diaconescu” a fost si este actualul deputat si fost ministru , domnul Razvan Cuc .
Razvan Cuc si-a facut ucenicia si intrarea in politica mare in partidul lui Dan Diaconescu , al carui (vorbesc gurile rele) apropiat este .
Prima functie politica in care a fost ales domnul Cuc a fost cea de consilier in cadrul Consiliului Local al municipiului Giurgiu , ales  fiind pe listele PP-DD .
Cum situatia domnului deputat Razvan Cuc in PSD , partidul care l-a extras din PP-DD si ulterior l-a adoptat este una destul de ambigua ,o eventuala revenire la vatra alaturi de Dan Diaconescu n-ar fi exclusa .
Lupta domnului Razvan Cuc pentru accederea la functia de presedinte al orgnizatiei PSD Giurgiu nu mai este un secret pentru nimeni , dar aceasta lupta a stricat complet relatia dintre Razvan Cuc si actualul presedinte interimar , domnul Marian Mina ,contracandidatul sau .
Presedintele Marian Mina nu pierde nicio ocazie sa spuna despre domnul Cuc ca , citez : ,,Daca-i dai jos costumu’ de pe el nu mai ramane nimic ” !
In actuala stare de lucruri , o eventuala victorie a lui Marian Mina in lupta pentru presedintia judeteana a PSD Giurgiu l-ar trimite imediat pe Razvan Cuc langa Dan Diaconescu , mentorul si initiatorul sau intr-ale politicii mari .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *