Șeful Poliției Giurgiu a fost demis de ministrul Bode

Comisarul şef Cătălin Georgescu, șeful IPJ Giurgiu a fost înlocuit din funcție de către ministrul de Interne, Lucian Bode, în urma scandalului de la Bolintin Vale.

Acesta va ocupa o altă funcție, într-o altă structură, care urmează să fie comunicată ulterior. Spargerea sediului fostei Poliții Municipale din Giurgiu, dispariția muniției de la Mihăilești și revolta locuitorilor din Bolintin Vale, din seara de miercuri, l-au făcut pe ministrul Bode să îl demită pe șeful Poliției Giurgiu.

Pentru eficientizarea actului managerial, la nivelul I.P.J. Giurgiu, s-a luat măsura *împuternicirii pe funcția de inspector șef a domnului comisar-șef Dana Ionuț, ofițer care a ocupat mai multe funcții de conducere, în prezent fiind titularul postului de șef al Poliției Sectorului 1, din cadrul D.G.P.M.B.*
De asemenea, *domnul comisar-șef Croitoru Ion a fost împuternicit pe funcția de adjunct al I.P.J. Giurgiu*, vacantă până la această dată. Acesta este titularul postului de șef serviciu, în cadrul D.C.C.O.-I.G.P.R.
Comisarului-șef Georgescu Cătălin Constantin i s-au stabilit atribuții la nivelul Direcției Management Strategic și Suport Informațional, structură din cadrul Poliției Române.” – SNAP Giurgiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *