Senatorul Badalau, acuzat de port ilegal….

 

In primele luni ale guvernarii PSD-iste,vicepresedintele senatului, senatorul Niculae Badalau a facut lucrul pe care-l stie el cel mai bine, a tacut. Si i-a stat tare frumos.
De ceva timp nu stiu ce s-a intamplat cu dumnealui,si-a bagat dracu’ coada, are o criza de identitate, ca nu pierde nici o ocazie sa-si dea cu parerea , dezvaluindu-si carentele de vorbire in limba materna,adica cea romana,daca nu cumva…..
Dupa ce ne-a lasat interzisi declarand sus si tare ca acciza, citez: ,, nici nu va urca in sus, nici nu va cobori in jos” pretul la carburanti, domnul Badalau ne-a sodomizat din nou urechile declarand.
-Exista si denuntul calomnios,pe care desigur il voi face !
L-a auzit Dragos Patraru si l-a taxat imediat.
-Alo ! Bosule ! Sa faci denunt calomnios, inseamna sa faci invinuire mincinoasa si asta intr-un stat de drept se pedepseste !
La intrebarea unui ziarist ,daca s-a adoptat o anumita lege la nivelul senatului , domnul Badalau a raspuns ca ,,Legea a fost adoptata suta la suta, dar mai sunt cateva lucruri de pus la punct”,dar aste e de inteles.Un intreg pentru domnul Badalau contine 150 de procente.

Dupa scandalul provocat tot de dumnealui la nunta de la Comana,atunci cand a uitat pret de o clipa sa-si tina mainile-acasa si s-a trezit cu podul palmei drepte in figura lui Marin Anton, domnul Badalau ne-a comunicat ca : ,,eram la nunta cu sotia mea”,apasand deliberat pe pronumele posesiv.
-De ce bre dom’ senator mata’ obisnuiesti sa mai mergi pe la nunti si cu sotiile altora ?
-Dom’ senator, cei care va cunosc ,stiu ca limbajul dumneavoastra curent in cercurile de prieteni si cunoscuti este plin si colorat de termeni argotici preluati de la comunitatea minoritara atat de bine reprezentata in localitatea in care locuiti si ca lexicul dumneavoastra curent abunda de :,, baga-mi-as…. lua-ti-as…. du-te-n….futu-ti….!
Limbajul curent al unui politician de marca,cee ce si sunteti din pacate, este pentru
dumneavoastra un supliciu si-un motiv de cazna continua,asa ca mai bine faceti ce stiti cel mai bine.
-Taceti din gura !
Va sta mai bine ,este mai productiv si nici nu va mai acuza nimeni de ,,Port Ilegal de Limba Romana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *