Serbările elevilor la sfârșit de an școlar, condiționate de vaccinare

Anul acesta, la serbările elevilor, la sfârșit de an școlar, participarea părinților este condiționată de vaccinare. Decizia Guvernului, care îi nemulțumește pe foarte mulți părinți, arată că, la ceremonii, vor putea participa doar părinții vaccinați  pentru care au trecut 10 zile de la rapel, persoanele care au un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sau un rezultat negativ al unui test antigen în ultimele 24 de ore, ori cei care au trecut prin boală în ultimele trei luni.

Deși motivarea este explicată prin faptul că foarte mulți elevi au învățat online, aproape un an, au mai rămas puține restricții legate de pandemie, copiii se întâlnesc în parcuri, la terase, în locurile de joacă, și în alte locuri publice unde nu sunt condiționați de nimic.

One thought on “Serbările elevilor la sfârșit de an școlar, condiționate de vaccinare

  1. Și eu și soțul suntem vaccinati.,dar ce sens mai are conditionarea ,ținând cont de faptul că elevii stau grămadă peste tot ??? Care mai este mândria și bucuria mea ca părinte, care am facut tot posibilul ca pe parcursul anului pandemic,copilului meu să nu-i lipsească nimic ,fără ca statul să îi ofere ceva,in afară de masca de protectie ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *