Si acuma si la anu’ / Sa strigam cu toti sloganu’

 

 

Situatia super tensionata din interiorul principalului partid de guvernamant se manifesta si la centru , dar si la nivelul filialelor judetene .
judetul Giurgiu nu face exceptie de la regula si tensiunea pare a fi parca mai mare decat cea manifestata la centru , doar ca giurgiuvenii , mai ,,Mitici” din fire reusesc sa trateze cu bascalie si sa transforme in haz general momentele cele mai putin hazlii .
Primim pe adresa redactiei noastre o scrisoare a unui cititor ,care deloc intamplator , s-a aflat in sala de sedinta in data de 23 august , anul curent , sedinta in cadrul careia ….
”….Senatorul Badalau ,care si-a intrerupt concediul din Grecia ,impreuna cu finul sau Marian Mina , a intentionat sa :
1. …Sa stabileasca sloganul PSD pentru urmatoarele alegeri .
2 .Sa stabileasca sumele de bani pe care le vor primi primarii si Consiliul Judetean la rectificarea bugetara .
La primul punct , primarul din Ghimpati a avut o propunere de slogan , dar nefiind prezent la sedinta , fiind plecat in Coasta de Fildes pentru a-i aduce colti de elefant copilului sau de suflet Marian Patuleanu , primarul-fotbalist , posesor al unei plantatii de palmieri , i-a transmis acestuia propunerea sa de slogan.
Foarte entuziasmat RoMario-Primaru’ a dat citire mesajului :
Noul slogan pentru alegerile urmatoare este ,,Buie Badalau” !
Istet cum il cunoasteti , celalalt Marian , Mina , a si supus la vot propunerea de slogan , iar primarii intr-o stare de insufletire si euforie generela au votat in unanimitate .
Nu s-a incheiat bine votul ca RoMario Primaru’ , descoperitorul fotbalului de la Singureni a tinut sa precizeze ,,Acest slogan este binevenit si propun in numele Asociatiei Culturale Singureni-Clejani ca dumnul bulibasa Badalau sa-i propuna domnului Dragnea ca fiecare sedinta de Cex al PSD sa inceapa si sa se termine cu intonarea sloganului ,,Buie Badalau” pe melodia lui Adi Caval ,,La Bolintin e bairam /canta Maru si Caval…/Canta Maru uite-asa ,,Buie la diaspora !”
Cei prezenti in sala intr-un delir desavarsit au aplaudat frenetic .
La punctul doi al ordinii de zi , a luat cuvantul domnul Badalu , care le-a multumit tuturor pentru slogan .
Referitor la sumele pe care le vor primi dupa rectificarea bugetara , domnul Badalau le-a comunicat ca ramane asa cum spune sloganul , adica toti primarii PSD si consiliul Judetean vor primi multa Buie ”.

Sub cuvantul de onoare dat expeditorului textului de mai sus , privind pastrarea anonimatului , va comunicam ca acesta nu este un pamflet ci punctul de vedere al unui participant la sedinta care a votat cu doua maini sloganul ,,Buie Badalau”

A consemnat pentru dumneavoastra Costel Dumitru

One thought on “Si acuma si la anu’ / Sa strigam cu toti sloganu’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *