Si ma duc si iar ma duc , senatorul singur ….Cuc

 

 

 

Zice ca exista un obicei la britanici .
La fiecare picnic organizat irlandezul aduce sunca , englezul aduce berea si scotianu’ il aduce pe frati-su .
Asa pare sa se fi intamplat si la nunta fiului presedintelui PSD Liviu Dragnea , daca privim lucrurile dinspre Giurgiu catre Snagov .
Aici se pare ca ginerele , Valentin Dragnea , a adus mancarea , socrul mare , domnul Liviu Dragnea a adus bautura si Marian Mina l-a adus pe…. nasi-su .
Nu se cade sa intrebam si nici nu ne intereseaza , de ce-a fost domnul senator Badalau la nunta fiului lui Liviu Dragnea neinsotit .
E treaba dumnealui .
O fi fost meniul prea scump si asa a impartit cheltuiala pe jumatate cu domnu’ presedinte Mina ?
O fi fost o forma de protest a domnului Badalau fata de modul in care-l trateaza in ultima vreme , dom’ Liviu socru’ mare ?

I-o fi vazut Liviu Dragnea si pe domniile lor p-acolo prin nunta ?
Se poate sa nu-i fi vazut ca Liviu Dragnea a fost ocupat cu personalitatile importante prezente la fericitul eveniment , personalitati cu care s-a intretinut , a dansat si cu care s-a fotografiat in decorul feeric al gradinii restaurant de la Snagov.
L-am vazut pe primarul de la Ghimpati Costel Carapanceanu impreuna cu sotia dumnealui intr-o fotografie alaturi de familia Dragnea , fotografie care spune totul despre relatia preferentiala pe care acestia o au in raport cu liderul PSD si cu familia acestuia .

Pe domnul senator Badalau nu l-am prea vazut nici in poze ,nici in filamari , cu exceptia pozei din interiorul masinii lui Marian Mina . la intrarea in gradina restaurant , da’ am auzit ca a cantat Florin Salam si dumnealui o fi stat mai mult pe-acolo pe la lautari , pe la bucatarie , la o susa cu ospatarii ….
Oricum , prezenta la o nunta a unui familist fara consoarta , este din punctul de vedere al codului bunelor maniere un lucru foarte grav .
Cat de grav ?
O sa-i explice in perioada urmatoare Liviu Dragnea , sau poate ca n-o sa-i mai explice .

Acesta este un pamflet pe care l-am scris , l-am dat si pe care-l sustin .

Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *