Giurgiu-Tribune

Și totuși se poate. Locuitorii comunei Florești-Stoenești, campioni la plata taxelor și impozitelor

Comuna Florești-Stoenești din județul Giurgiu se poate mândri cu o performanță care ar face invidios orice primar din țară.

În 2022, potrivit primarului Constantin Dumitru, 7 din 10 locuitori ai comunei și-au plătit taxele și impozitele locale, ceea ce reprezintă un procent foarte mare de încasare a dărilor.

Comuna Florești-Stoenești, care cuprinde și satele Palanca, Stoenești și Florești, numără peste 9.000 de locuitori, oameni gospodari, care au înțeles că și prin contribuția lor la bugetul primăriei pot pune umărul la dezvoltarea localităților și pot asigura surse de cofinanțare pentru proiectele accesate de primăria comunei.

De altfel, numărul mare de locuitori ai comunei, care sunt la zi cu taxele și impozitele au ambiționat și mai tare conducerea localității să acceseze proiecte de real folos pentru comunitate, chiar dacă la prima vedere în Florești-Stoenești pare că nu lipsește nimic, realizările ultimilor doi ani rivalizând cu cele mai mari comune din țară și chiar cu orașe, rămase mult în urmă la capitolul dezvoltare.

 

Visits966 Visits 7 Visits 2127719

One thought on “Și totuși se poate. Locuitorii comunei Florești-Stoenești, campioni la plata taxelor și impozitelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *