web analytics
Giurgiu-Tribune

Sindicaliștii cer demisia Guvernului Dragnea-Tudose și cheamă romanii la proteste

39 de grupuri civice și organizații neguvernamentale, precum și confederațiile sindicale Blocul Național Sindical (alcătuit din 34 de federații profesionale) și Cartel Alfa (alcătuit din 41 de federații profesionale) cheamă fiecare român să iasa în stradă pentru a cere demisia imediată a Guvernului și a președinților Camerei Deputaților și Senatului.

Aceștia vor ieși din nou in strada ,duminică, 26 noiembrie 2017, ora 18.00, pentru a cete retragerea legilor Justiției și a legilor de modificare a codurilor penale precum si respingerea în Parlament a ordonanței privind modificarea legislației fiscale .

Sindicaliștii acuza guvernul de confiscarea politică a sistemului de justiție si capturarea statului de către o mafie politică care slăbește legislația anticorupție pentru a scăpa de răspundere penală.

Membrui sindicatelor condamna războiul politic și instituțional declanșat de Guvern împotriva societății civile precum di atacurile majorității parlamentare împotriva aliaților din NATO și UE.

In plus , aceștia sunt de părere ca haosul fiscal și deprecierea accelerată a leului, creșterea prețurilor și a deficitului bugetar vor arunca România în afara Uniunii Europene și NATO.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *