SITE-UL PREFECTURII – IN PARAGINA

Doamna prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crisu, prefera concediile medicale vara , pentru a pleca in calatorii si pe cele de odihna in martie , cand vine Corpul de Control al Ministrului de Interne in prefectura .

Ca nu raspunde intrebarilor adresate oficial de PNL – am inteles ca este sub demnitatea dansei si prin urmare face ce vrea ea si nu cum prevede legea .
Ca s-a incuiat in prefectura , evitand orice aparitie in public, inclusiv conferintele de presa ale institutiei – e de inteles . Se poate pomeni cu intrebari incomode, la care ,daca ar raspunde sincer, ar intra in conflict direct cu legea .

Dar sa lasi site-ul prefecturii in paragina cu ultimele postari la rubrici din 2012?!!!

Asta inseamna sfidare la adresa cetatenilor din judetul Giurgiu, care au dreptul sa fie informati, si nu doar din presa care primeste ce comunicate considera dumneaei de cuviinta , ci direct de pe siteul institutiei. Asa cum este normal in anul de gratie 2018. Nu doar comunicatele de presa fac obiectul informarii cetatenilor cu privire la activitatea institutiei prefectului .
Fiecare rubrica in parte constituie un mijloc de informare in conformitate cu nevoile cetatenilor judetului .

Cu siguranta ca sunt oameni pregatiti in institutia pe care doamna prefect o conduce si nu ar fi imposibil ca acest site sa fie intr-adevar de folos cetatenilor, numai ca daca nu e ordin de la sef, de ce ar face cineva o munca in plus?

De ce ar avea grija doamna prefect ca lucrurile sa functioneze astfel incat institutia pe care o conduce sa dea dovada de transparenta in activitate si o buna comunicare cu cetatenii? Fix pentru ca nu ii pasa ! Altfel cum ? CUM? De aceea site-ul prefecturii este in continuare…neactualizat.

De exemplu, la rubrica “COMANDAMENT DE IARNA” aflam COMPONENŢA NOMINALĂ a Comandamentului judeţean pentru deszăpezirea, combaterea poleiului şi prevenirea altor situaţii de urgenţă care pot fi provocate de fenomenele meteorologice periculoase specifice sezonului rece
din data de 10.12.2012.

http://www.prefecturagiurgiu.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID/0000129A?

Sa o consideram valabila pe aceasta ? Hai sa rasfoim un pic lista cu membrii respectivi!

Preşedinţi: Crişu Nina Carmen– prefectul judeţului Giurgiu;
Mustăţea Vasile – preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu

– Ups! Stim ca cel putin unul din cei doi nu mai detine functia specificata…

Coordonator: Stoica Dragoş – director, Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu;
– Cu regret ii anuntam pe cei ce nu au aflat inca ! Domnul Dragos Stoica, a decedat intre timp.Sa-i fie tarana usoara!
Membri: ( facem doar cateva spicuiri)
Tache Vasile – inspector şef, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu;
-Aici nu comentam noi mai mult decat altii, ci spunem doar ca nu mai e de actualitate. Functia .
Marinescu Paul – director executiv, Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu;
-Uram pe aceasta cale domnului Paul Marinescu , pensie lunga alaturi de cei dragi .
Petre Petre – inspector şcolar general, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Giurgiu;
-Pe dl .invatator il gasiti desfasurandu-si activitatea didactica la Malu-Spart.
Stoian Niculae – director general, S.C. Uzina Termoelectrica Giurgiu S. A.;                -Din cate stim, nici dansul nu mai este membru .
Mateescu Ion – director Consiliul Judeţean, reprezentant pentru drumurile judeţene.
-Nu mai este membru de cel putin doi ani.

De ce am insistat pe aceasta lista ? Pentru ca giurgiuvenii au dreptul sa stie cine ii ajuta in caz de nevoie . In caz de coduri galbene ori portocalii, doamne-fereste chiar si rosii.
Dar tot siteul este neactualizat si activitatea prefecturii este cel mult una opaca .
De exemplu :
Situaţia plăţilor;

http://www.prefecturagiurgiu.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID/0000131E?  Ultimul document urcat pe site cu privire la acest subiect este din 03.11.2017.

Documentele de interes public şi documentele produse/gestionate de instituţie ;

http://www.prefecturagiurgiu.ro/portal/portal.nsf/AllByUNID/0000132E?  Ultimul document urcat pe site cu privire la acest subiect este din 20.02.2017.

Sigur, nu spune nimeni ca zilnic intervin schimbari in formulare, sau se modifica legi, dar cand vorbim de situatii de urgenta , ori listele cu anumiti membri suporta schimbari radicale, este inadmisibil sa nu fie puse la dispozitia cetatenilor noile informatii!

Si in final, transmitem multumiri conducerii Consiliului Judetean pentru ca a pus la dispozitie  o informare cu privire la situatia drumurilor din judet.
Nu vorbim de felicitari, pentru ca nu e un efort in plus. Dar daca se vrea se poate. Nu-I asa doamna prefect? Doamna prefect? Mai sunteti?

Acesta este un pamflet. Accesati cu incredere site-ul prefecturii!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *