Situație îngrijorătoare la Spitalul Județean

Situația la Spitalul Județean Giurgiu este ingrijorătoare având în vedere că în fiecare zi, în județ, se stabilesc noi recorduri când vine vorba de numărul cazurilor noi de coronavirus. La ATI se pare că nu mai sunt locuri, atâta timp cât zilele trecute doi pacienți infectați au fost transferați cu elicopterul la Iași pentru că la Giurgiu nu mai erau paturi disponibile, iar între timp, unul dintre pacienții transferați a decedat. Chiar și directorul Spitalului Județean Giurgiu se află în carantină la domiciliu, așa că susținerea spitalului devine obligatorie în aceste zile.

Lucrurile încep să se miște, astfel că, potrivit unei declarații a președintelui Consiliului Județean, Dumitru Beianu, s-au achiziționat alte 4 containere care asigura condiții bune bolnavilor din UPU, dar și alte 20 de concentratoare de oxigen, sosite ieri, indispensabile suferinzilor cu probleme de respiratie. Suplimentar, se procedează la repararea și conexarea conductei de alimentare cu oxigen, în lupta zilnică pentru amenajarea unui număr cât mai mare de paturi.

La secția Spitalul Județean Giurgiu sunt doat șase paturi la Terapie Intensivă și doar trei ventilatoare pentru pacienții cu probleme respiratorii grave.

 

One thought on “Situație îngrijorătoare la Spitalul Județean

  1. Ocupativa de oameni cu probleme mult mai grave ,ca o raceala cu toti avem Covid.cu paracetamol.vitaminaC.vitamina D.sau cu alte tratamente naturiste romanul a avut fruntea sus nu sa uitat la crema din varful bocancului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *