Situație îngrijorătoare pe drumurile județene din Giurgiu. Tot mai multe persoane prinse la volan fără permis

Profitând de weekend și sperând că nu vor fi depistațe de polițiști, tot mai multe persoane se urcă la volan și circulă pe drumurile publice fie fără a poseda permis de conducere, fie au acest document suspendat sau reținut, dar și sub influența băuturilor alcoolice.

În cea mai recentă acțiune de control a polițiștilor de la Rutieră, numărul celor surprinși la volan fără permis indică o situație îngrijorătoare.

8 bărbați, opriți de polițiști în trafic pe drumurile județene, conduceau autoturisme cu permisul de conducere suspendat sau fără a poseda acest document. Unii dintre ei prezentau și o alcoolemie peste limita legală cum este cazul unui bărbat de 40 de ani din municipiul Giurgiu surprins la volanul mașinii și fără permis, dar și băut, așa cum a rezultat după ce a suflat în etilotest.

În toate aceste cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale atât pentru infracțiunea de a conduce un vehicul fără permis de conducere, dar și pentru infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *