Sondaj in liceu –“ Nu vrem la muzeu!”

Aflam dintr-o  postare pe Facebook  a primarului municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, ca un proiect educational,  finantat de municipalitate si primit anul trecut cu bucurie de elevii Colegiului National Ion Maiorescu din Giurgiu , naste controverse mari, in aparenta, in randul elevilor, si  agitatie la nivelul  conducerii  liceului , care s-a apucat sa faca –atentie-  SONDAJ  in randul elevilor.

Nu stim pe ce esantion, a fost facut sondajul,  daca e valabil si pentru cei majori (cu drept de vot) …si pentru minori, cati au consimtit sa raspunda intrebarii  sau numarul  intrebarilor  formulate. Cert e ca s-a rezolvat; NU SE POATE!

Ce nu se pote? Sa mearga pustanii in weekend sa vada muzee in capitala! Gratis! Nu se poate, ca sunt teze  . Pai de ce sa piarda copiii timpul culegand  cu placere informatii din muzee imbogatindu-si cultura generala ?! Pentru cei mai multi,  weekendul e doar pentru toceala  (nu stim cat la suta, ca nu se precieaza  in adresa trimisa de catre conducerea Colegiului, catre Primaria Giurgiu).

Situatia il baga la banuieli pe primar care se intreaba in respectiva postare;  

“Sa fie oare altele motivele pentru care conducerea si-a luat responsabilitatea de a vorbi in numele elevilor si parintilor si de a refuza programul Primariei, in conditiile in care si planificarea pe zile a fost facuta tot de beneficiari, nu stabilita de noi, administratia locala?”

Dom’ primar, cu tot respectul , sa nu fie iar cu suparare la jupan…sunteti  (inca ) in PSD  Giurgiu, unde  prim- solist este insusi,Niculae Badalau pe care l-ati suparat atat de tare cand v-ati dus la negocierea  pe buget a municipiilor, incat de curand a scos “pobumbelul “ pe gura: 

“Supărarea mea a fost că erau trei primari de la opoziție și unul de la PSD (Reprezentanții asociației au fost primarii de la Ploiești, Cluj, Arad și Giurgiu n.r.),  care venea să acuze Guvernul, dar n-a fost o problemă până la urmă fiindcă era o discuție tehnică. (…) Municipiul Giurgiu este un oraș mic, cu venituri puține, deci el nu avea ce căuta într-o negociere cu municipiile care sunt forța României.”

Pai daca va zice ditai  ministrul economiei – giurgiuvean, din acelasi maret si plin de realizari partid in care sunteti si dvs. ca Giurgiu e oras sarac, stie el ce stie. La fel de bine cum stie ca municipiile LIBERALE SUNT FORTA ROMANIEI ! Daca nu il credeti, faceti dvs. un sondaj !

Acesta este un pamflet , tratati-l ca atare!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *