Sotul doamnei…Dinu,era sa zic Thatcher

Pe domnul din imagine nu-l recomanda nimic, sau aproape nimic in afara faptului ca este sotul doamnei doctor Elena Dinu, fost subprefect democrat, director de spital liberal si actual deputat social-democrat.
Titlurile enumerate mai sus erau ale doamnei Dinu.
Sotul doamnei Dinu, desi un vajnic combatatant politic ,a fost intotdeauna in umbra ilustrei sale sotii urmand-o intotdeauna in periplul acesteia prin tot esichierul politic de la centru la dreapta si-apoi la stanga ca-n dansul pinguinului.
Cei care isi imagineaza ca domnul Daniel Dinu a insotit-o pe doamna Elena Dinu precum o facea cu trei decenii in urma sotul primului ministru britanic Margaret Thatcher doar in calitate de sot se-nseala amarnic.
In perioada in care Elena Dinu a indeplinit functia de subprefect, Daniel Dinu a fost sef al DRDP Giurgiu, dupa care director al AJOFM Giurgiu, iar acum de cand e sotia deputat, Daniel Dinu ocupa o functie de director in cadrul DRDP Bucuresti.
Spun ca ocupa pentru ca nu mai ocupa.
Plasarea sotiei in razboiul fratricid dintre cele doua factiuni PSD-iste alaturi de Badalau si de Mina, l-au facut pe Razvan Cuc ca la finalul experientei ministeriale sa-l revoce din functie si pe sotul doamnei…Dinu,era sa zic din nou Thatcher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *