Giurgiu-Tribune

Spania! Recrutare de personal sezonier in agricultura in perioada 11-14 Decembrie


800 locuri de muncă vacante in Spania (400 de femei și 200 de cupluri) sunt puse la dispoziția celor interesați de un job sezonier.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță că prin serviciul EURES România sunt căutate pentru munca sezonieră -recoltat căpșuni- persoane apte cu vârsta cuprinsă între 18-50 de ani, pentru munca la câmp.

Celor interesați nu li se solicită experiență ori limba straina, iar contractul de muncă este de aproximativ 3 luni.

Data estimată de angajare este 15 februarie 2017.
Timpul de lucru este de 40,15 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua a 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica.

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții, cu pauză de jumătate de oră.
Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătit la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt 2% impozit pe venit și 113 euro/ lună asigurarea socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.
Selecția va avea loc în trei locații din țară: Ploiești( jud Prahova), Focșani (jud. Vrancea) și Craiova (jud Dolj), în perioada 11 – 14 decembrie 2017

Persoanele care doresc să participe la selecție trebuie să se prezinte cu cartea de identitate la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Giurgiu – dna Dogaru Gratziela, la sediul AJOFM Giurgiu, din municipiul Giurgiu, șos. București Bl. 202/5D, mezanin, camera 11, tel 0246/230613 (robot cifra 8)
Oferta locurilor de muncă este publicată și pe site-ul EURES al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă – www.eures.anofm.ro

Visits86 Visits 2 Visits 790089

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *