“Specialisti in furturi”, perchezitionati de politistii giurgiuveni

Politistii giurgiuveni, cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Română, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au descins, în această dimineată, la membrii unei grupări infractionale, specializată în furturi din locuinte.Din luna septembrie acestia ar fi sustras bunuri si bani din locuinte din mai multe judete, prejudiciul ridicându-se la 50.000 de lei.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au efectuat, în aceastățțdiminea cinci perchezi tii pe raza judetului Ilfov, la locuinele membrilor unei grupări ținfractionale, specializate în furturi.
Din investigatii a reiesit că membrii grupării, începând cu luna septembrie a.c., ar fi sustras bunuri si bani din locuinte din mai multe judete, prejudiciul ridicându-se la 50.000 de lei.
La perchezi ii au fost găsite si ridicate bunuri ce ar fi fost sustrase sau obiecte care ar fi fost folosite la săvârsirea infractiunilor. Trei persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Giurgiu, pentru cercetări. La ac iune au participat politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Ilfovț si jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervent ie a Jandarmeriei „Vlad Tepes ”.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *