Speriați de petarde, zeci de câini sunt căutați de proprietari, în aceste zile

Dacă pentru noi, oamenii, trecerea dintre ani este motiv de mare bucurie, pentru animalele de companie este o noapte de coșmar.

Petardele și zgomotul infernal de la miezul nopții au făcut ca foarte multe animăluțe, în special câini și pisici să fugă care încotro, la distanțe mari de proprietarii lor, pentru a se ascunde sau pentru a găsi o zonă cu liniște, iar acum stăpânii lor îi caută neîncetat.

Rețelele de socializare abundă de astfel de anunțuri, fie despre câței găsiți, departe de stăpânii lor, fie despre câini pierduți în noaptea de 31 decembrie și care nu au mai revenit.

Am cules și noi câteva dintre postările celor care au publicat astfel de anunțuri, în speranța că animalele de companie pierdute vor ajunge la stăpânii lor în siguranță.

Cele mai multe astfel de anunțuri disperate le găsiți pe grupurile de profil, a iubitorilor de animale de pe rețelele de socializare, așa că nu ezitați să dați o mână de ajutor dacă ați văzut sau ați auzit despre micile suflete pierdute și căutate, în aceste zile.

One thought on “Speriați de petarde, zeci de câini sunt căutați de proprietari, în aceste zile

  1. Din octombrie a fost ,,bombardat,, continuu Giurgiu. Au fost postari, sesizari dar…lipsa autoritati, lipsa politie…cred ca i-au asurzit tunurile. Legi…doar de dragul de a avea ce incalca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *