Spitalul Județean de Urgență Giurgiu și cel Orășenesc din Bolintin-Vale au materiale de protecție necesare cadrelor medicale; Aneta Matei: Instituția Prefectului face tot ceea ce este posibil pentru a le asigura în continuare tot ceea ce au nevoie pentru a-și desfășura activitatea în siguranță

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu și Spitalul Orășenesc Bolintin-Vale dispun de materiale sanitare de protecție (măști, mănuși, combinezoane) necesare cadrelor medicale pentru a-și desfășura activitatea în siguranță. Mai mult decât atât, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin ISU ”Vlașca” al Județului Giurgiu, va distribui, în perioada următoare, 400 de măști de protecție de tip FFP2 și 400 de tip FFP3, dar și dezinfectant, către cele două unități medicale.

Prefectul județului Giurgiu , Aneta Matei, a mulțumit astăzi printr-un comunicat de presă cadrelor medicale pentru efortul depus în această periada și a dat asigurări că Instituția Prefectului face tot ceea ce este posibil pentru a le asigura tot ceea ce au nevoie pentru a-și desfășura activitatea ” Doresc să adresez mulțumiri tuturor cadrelor medicale care sunt la datorie, în prima linie, și să le asigur că suntem alături de dumnealor în efortul de a depăși această perioadă dificilă. Instituția Prefectului face tot ceea ce este posibil pentru a le asigura tot ceea ce au nevoie pentru a-și desfășura activitatea. Giurgiuvenilor le transmit să dea dovadă de spirit civic și să respecte măsurile indicate de autorități. Împreună, putem depăși cu bine aceste momente de ananghie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *