Spitalul Județean Giurgiu are un nou purtător de cuvânt

Spitalul Județean Giurgiu are un nou purtător de cuvânt.

Se numește Edelstein David Alexandru și este de specialitate medic ortopedie, traumatologie, chirurgie ortopedică. Este absolvent al UMF ”Carol Davida” promoția 2010, studiile de rezindențiat ortopedie-traumatologie fiind efectuate la două centre mari din București.

Studiile de specializare au fost efectuate în Germania, Austria și Suedia, iar din 2017 activează ca medic specialist la Spitalul Județean Giurgiu.

Recent, la începutul lunii septembrie, tânărul medic ortoped a făcut parte dintr-o echipă de medici care au realizat o premieră chirurgicală la Spitalul Județean Giurgiu: o reconstrucție a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului. Această procedură pe care echipa o face de rutină în mediul privat, a fost recent efectuată în premieră și la SJU Giurgiu. (operator principal – Dr. Drăgăniță, ajutor – Dr. Edelstein ; cu mulțumiri Dr. Rață Mihai (Ortoped la Federația Română de Atletism).

One thought on “Spitalul Județean Giurgiu are un nou purtător de cuvânt

  1. Bună ziua. Sunt foarte supărat pe angajați spitalului judetea Giurgiu. Degeaba au salariile mărite tot niște șpăgari au rămas. Nu se poate ca în data de 11.02 .2022 în jurul orelor 14.30 sa fie adus un pacie t imobilizat la pat cu ruptura de sold și ruptura de femur care a mai făcut și un AVC și fiind adus cu salvarea la spital pana în acest moment și u știu cât va mai dura nu putem sa aflam date și amănunte despre el. Dacă mai trăiește dacă alte internat , în afara de centralizata nu răspunde nimeni la telefoane la triaj, urgente sau secții. Rușine. Dacă se poate va rog sa ma contactați și sa-mi spuneți în ce stare și unde se afla. Poate a fost abandonat pe drum , poate a fost externat ,poate a murit doresc o informație cât mai urgent. Noi familie pacientului suntem la București și sa știm dacă venim la Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *