SPITALUL JUDETEAN GIURGIU – FARA MEDIC ONCOLOG !

Astazi se sustine cel al 3 –lea concurs pentru ocuparea postului de medic oncolog la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu dupa ce singurul medic al acestei sectii a plecat in concediu de odihna.
Bolnavii de cancer sunt redirectionati la spitalul din Bolintin Vale ,aflat la 90 de km distanta de oras,unde exista un medic de speciaitate care le poate prescrie medicamentele.

Bolnavii de cancer din judetul Giurgiu sunt redirectionati catre spitalul din Bolintin Vale, aflat la 90 de km distanta de oras , unde exista un oncolog ce le poate prescrie retetele.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, Gheorghe Samoila. spune ca pacientii sunt redirectionati catre spitalul din Bolintin Vale, aflat la 90 de km. distanta de oras, unde exista un medic specialist care sa le prescrie retetele. De asemenea, se ia in calcul posibilitatea ca medicul oncolog din Bolintin Vale sa fie detasat de cateva ori pe saptamana la Spitalul Judetean de Urgernta Giurgiu . Astazi, conducerea spitalului a organizat al trei-lea concurs pentru ocuparea acestui post.

Nu este pentru prima data cand Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu ramane fara oncolog.

Bolnavii de cancer din Giurgiu au mai ramas fara medic oncolog in martie 2014,cand acelasi medic şi-a luat concediu fără plată dupa o sanctiune primita in urma unui control al Curţii de Conturi . Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu a sustinut atunci ca nu medicului ci spitalului i-a fost aplicata respectiva sanctiune.

La sfarsitul trimestrului intai, in judetul Giurgiu erau inregistrati aproape 7500 de bolnavi de cancer dintre care peste 2000 in oras si peste 5000 in judet.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *