Spitalul Județean Giurgiu-subiectul unei noi dezinformări

Spitalul Județean Giurgiu este, din nou, în centrul atenției după apariția mai multor dezinformări lansate în spațiul public de conducerea PSD Giurgiu.

Liderii formațiunii politice acuză conducerea Spitalului Județean și pe cea a Consiliului Județean de ”înlăturarea” din funcție a directorului medical și directorului de îngrijiri, din considerente politice.

Azi, 26 septembrie, managerul spitalului, Dragoș Chivu a ieșit public să lămurească, spune acesta, toate neadevărurile distribuite în mediul online.

Nici directorul medical Preda Amalia Camelia, nici directorul de îngrijiri Săndel Ciochir nu au fost dați afară sau destituiți. Aceștia și-au încheiat mandatul, motiv pentru care am numit o nouă conducere, fără nicio legătură cu politica. Nu se pune în pericol acreditatea Spitalului Județean, pentru că este o procedură specifică, de durată, o muncă de echipă specifică fiecărei secții.” – a declarat Dragoș Chivu – manager Spitalul Județean Giurgiu.

Așadar din echipa de conducere, alături de managerul Dragoș Chivu vor face parte medicul specialist UPU – Gigi Ionuț Dragomir, ca director medical și asistentul medical profesionist Viorica Iancu, ca director de îngirjiri.

Ambii directori, nou numiți, nu au nicio legătura cu politica, scopul acestora fiind acela de a îmbunătății actul medical la Spitalul Județean Giurgiu și de schimbare a mentalității personalului medical în relația cu pacienții.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, managerul Dragoș Chivu a prezentat și un bilanț al activității sale, având în vedere că, în curând, se va împlini un an de mandat în funcția de manager.

Astfel, într-un singur an, Spitalul Județean Giurgiu are zero datorii, iar mai multe secții ale spitalului au fost reabilitate și modernizate.

Secții reabilitate:

  • ATI (Terapie Intensivă);
  • Laboratorul de analize medicale;
  • secțiile Ortopedie și Ginecologie;

De asemenea a fost modernizată întreaga rețea electrică a secției de Boli Infecțioase, iar în câteva zile se va finaliza și rețeaua de la secțiile Boli Interne și Cardiologie, s-a primit avizul de racordare la rețeaua de gaze pentru ambulatoriul de specialitate și se lucrează la reabilitarea susbsolului.

Un aspect important al activității de manager al spitalului este, în opinia lui Dragoș Chivu, ușa deschisă de la biroul său atât pentru personalul medical cât și pentru pacienții și aparținătorii acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *