Giurgiu-Tribune

Sponsorizare importantă pentru Spitalul Județean Giurgiu, facilitată de europarlamentarul Dan Motreanu și deputatul Andrei Alexandru

Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a semnat, miercuri, 22 decembrie, un contract de sponsorizare cu SNGN ROMGAZ SA, în valoare de 500.000 lei, bani care vor fi folosiți pentru achiziționarea a trei echipamente pentru Secția de Terapie Intensivă, specifice tratării pacienților infectați cu COVID-19, dar și pentru achiziționarea altor echipamente necesare pentru desfășurarea activității în ATI.

Demersul pentru acordarea sponsorizării din partea ROMGAZ S.A. aparține deputatului de Giurgiu, Andrei Alexandru europarlamentarului Dan Motreanu, care au înțeles nevoile Spitalului Județean Giurgiu în ceea ce privește tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.

Conducerea Spitalului Județean Giurgiu dorește să le mulțumească celor de la ROMGAZ pentru sponsorizarea consistentă pe care au făcut-o pentru Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, precum și deputatului Andrei Alexandru și europarlamentarului Dan Motreanu, pentru interesul pe care l-au manifestat de a veni în sprijinul pacienţilor, în special al pacienţilor care se află în terapie intensivă. Este un gest lăudabil ca o mare companie să se implice activ în sprijinirea posibilităţii de a oferi pacienţilor servicii medicale la standarde de înaltă calitate.

Conducerea Spitalului Județean Giurgiu

Visits: 37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *