Stai acasă! Acţiuni de verificare a respectării autoizolării la domiciliu desfășurate în Giurgiu

În această perioadă, echipaje din cadrul Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Poliţiei Locale desfăşoară, atât în sistem integrat, cât şi individual, acţiuni de verificare a respectarii măsurilor de izolare și autoizolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, nu au fost înregistrate dosare penale în contextul epidemiei COVID – 19. Au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 60.000 de lei.

Astăzi, la nivelul judeţului Giurgiu, se află în carantină instituționalizată 60 de persoane și în autoizolare la domiciliu 1.273 de persoane.

Starea lor de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. De la începutul instituirii măsurii de autoizolare la domiciliu, 148 de persoane au primit aprobarea de a ieși din regimul de autoizolare.

De asemenea, echipajele din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă asigură asistenţă medicală în urma apelurilor primite prin intermediul numărului unic de urgenţă “112”. 

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 18 apeluri “112”.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *