Stai jos! Doi! Si sa te duci cu fiu-tu tuns la DNA!


Stransi la ora de dirigentie, sau cum s- o fi numit intalnirea de vineri a PSD Giurgiu, toarsu’ diriginte Niculae Badalau ( nu stim cum altfel sa ii spunem pe linie de partid la Giurgiu), a strigat catalogul cu primarii obedienti, inscriindu-i pe o lista cu sustinatori ai noului potențial prefect agreat de dansul ( cel mai probabil Adriana Putaru) .
Cu frica slujind de bun indemn , elevii obedienti l-au ascultat mereu pe dirigintele lor, si nu s-a gasit nici un “Pravale- Baba” care sa-l faca pe dirigu’ sa creada ca nu le cunoaste bine potentialul ori interesele.
Ba mai mult, silitorul si credinciosul Marin Patuleanu i-a confirmat parerea la ora de dirigentie de vineri strigând  din “banca de onoare”!
– Toarsu’, uite bre ce scie un coleg al nostru pe sms, ca va scuipa-n cap si va sterge cu cotul la cat de mic sunteti pe langa el…
– Cum ma?
– De fapt n-a scris chiar asa de mult , a scris doar “MUIE BADALAU”!

Lasand cu gura cascata toti pudibonzii consternati, Badalau si-a continuat ora de dirigentie, scotandu-i la tabla pe toti cei despre care a aflat ca figureaza si in “celalalt catalog” indraznind sa creada ca la clasa politica la care sunt inscrisi in prezent se va exersa doar adunarea cu “ 0 “ si cel mult un comentariu mai mult amenintator si disperat decat literar; “Ba…schimbarea asta nu are cum sa se produca pentru ca majoritatea consilierilor C.J., sunt rudele mele si ale ale lui Marian ( referire la actualul presedinte al C.J. si respectiv “sef al  clasei”, care si-ar putea totusi pierde functia)”.

Mai mult decat atat , dl. Diriginte a cerut “sefului clasei” sa ii spuna care este cel mai mare chiulangiu al C.J. pe mandatul lui Mustatea .
Cu dovezi ale nepontarilor, direct la DNA (Didactic Neautorizata Autoritate) , acesta s-a dovedit a fi chiar fiul premiantei clasei, Aurelia Dobre pe care dirigul o cearta pe nedrept si ii da note proaste.
Aceasta intelege ce citeste si este si favorita cursei in cazul in care actualul sef si-ar pierde cipicii .

-La ora de dirigentie a PSD Giurgiu, doar se asculta si se invata lectia , nu se discuta da? A apostrofat dirigu’ detasamentul de primari devenit tot mai galagios, asa ca murmurul “ n-ai zis bre mata’ ca nu e frumos sa te iei de familie ?” a fost repede astupat .

Cativa elevi obedienti au pus mainile la spate si privirea in pamant, sa nu creada Badalau ca intra in concurenta cu elevii de liceu pentru premiul pus la bataie de Marin Anton celor care obtin 10 pe linie la BAC.
Dar sa nu mai vorbim de funie in clasa politica a spanzuratului, ca sigur vreti sa stiti ce faceau ceilalti primari neobedienti …
Ei bine…Au pus mainile pe telefoane si privirile in ecran sa  vada si ei cu ochii lor incredibilul mesaj primit de la primarul tupeist cu vana “ MUIE BADALAU”!

Acesta este un pamflet , tratati-l ca atare.
Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *