“Stalpii Societatii”- Jihad in PSD Giurgiu

Nervii intinsi ai social-democratilor giurgiuveni produc  un  razboi  intre ei mai ceva decat cu opozitia care creste in sondaje,  in timp ce ALDE Giurgiu  incearca sa se descaibere  de alianta cu PSD-ul .

Cuc este dorit de Dragnea la transporturi,chiar daca ministrul economiei, giurgiuvean ,  tuna si fulgera “ba Marciu !”. Razvan Cuc, intrat in ”batalionul disciplinar” al gastii lui Nicolae Badalau (Marian Mina,Elena Dinu ,Cristin Marciu, etc.) a fost trimis sa reprezinte cu mandrie proletarista organizatia PSD Neamt.

Rezultatul? Giurgiu pierde sansa de a mai avea un ministru ( fie el si PSD), in guvernul Dancila, deoarece, nu este lasat de…  PSD!!!!

De ce Liviu Dragnea doreste atat de tare sa reinstaleze în funcţie un ministru pe care cu doar câteva luni în urmă l-a revocat pentru… incompetenţă!?

Simplu. Daddy il doreste pe deputatul PSD, Razvan Cuc,  pentru  a se mentine in functie, deoarece simte ca i se topeste scaunul de  ceara sub valvataia de dedesubt, exact ca in povestea lui Creanga. Iezisorii trebuie sa recunoasca bine cantecelul, cine il canta, sa semneze cuminti si sa fie majoritari.

Pe surse, am aflat a Daddy  si-ar cam face o volta pe la Giurgiu, unde e prapad. In presa locala, in  cafenele,  prin institutiile publice,  inca nu s-a epuizat scandalul cu prefecta si primarul din Ogrezeni. Si culmea, subiectul este ciufulit ca pe bancheta din spate chiar de catre prefecta de Giurgiu, care arata cu degetul celalalt catre Inspectoratul Judetean  de Politie, ca nu e ea o prioritate.

Subprefect tot  nu s-a numit , pentru ca totul trebuie sa ii convina exclusiv lui Badalu & Co. La fel cum, in mod exclusiv , trebuie sa fie atribuite si contractele de lucrari pentru stat. Cu o singura firma si  pe baza de cumetrie, in marele, gloriosul  si preaasfaltatorul partid, care a scos tara din noroi- ca ce vedeti voi neasfaltat e de fapt ciocolata obtinuta prin marele program de dezvolatre locala .

Scandalul  urias din PSD Giurgiu nu se va termina curand . Si asta nu pentru ca la bursa zvonurilor este bine cotata revolta mai multor primari nemultumiti din judet, ci pentru ca Baronul Local Badalau si acolitii sai, conduc  prin invrajbire. O spun si o demonstreaza ei. Ei , “Stalpii Societatii “ noastre , care,  invers decat in piesa lui Ibsen , unde la un moment dat era zbatere pentru lansarea la apa a unei corabii, ei…   scufunda cu buna stiinta economia si justitia tarii. Ei, “Stalpii societatii”! Ei, care prin vocea presedintelui  Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, anunta  la  TV in timp ce ministrul economiei era la Bruxelles, ca daca “al lor”-Cuc, va fi pus ministru, nu le va fi pe plac. Deci, fratricidul din PSD Giurgiu continua, pentru ca “se poate”!

Acesta este un pamflet ,tratati-l  ca atare.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *