web analytics
Giurgiu-Tribune

Stânga cu paie si stânga cu fân. In total doua stângi !

Ca sa deosebeasca stângul de dreptul , Pacala si-a legat un manunchi de paie pe un”genunche” si un alt manunche de fân de “celalant” . Treaba buna si socotita , a fost luata drept bun exeplu de baronul de pe planeta Bolintin. Acesta a cladit la Giurgiu doua stangi intr-un picior. Ghici PSD ce naiba este !
Lupta pe ciolanul puterii este ‘dulce –dulce , pana la sange’ ! Nu credeam sa citez din “Carla’s Dream” da’ nici sa il apreciez pe Daddy pentru cum s-a “descurcat” in fratricidul PSDist!
In conferinta de presa a PNL-Giurgui de vineri ,2 februarie, presedintele Marin Anton ,a facut o scurta trecere in revista a situatiei absolute jenante in care au ajuns lupii tineri, din cauza tatucului lor drag .

“..Stiu ca urmeaza sa ramana doar un simplu senator (Badalau n.r.), sa vedem ce se va intampla cu conducerea si cu Consiliul Judetean pentru ca aclolo sunt 2 tabere clare acum.”
Nu ne-a spus Anton si care sunt acestea , dar nu e greu de intuit .

Al’ cu paie , adica stângul, si al’ cu fân , adica celalalt stâng, din PSD.

La al ‘ cu paie ,a revenit din prigoana marti 6 februarie , in al trei-lea ceeas desteptator, Alexandru Andrei – proaspat ales Secretar al Comisiei de aparare din Camera Deputatilor.
Se pare ca vor veni vremuri mai bune si pentru Razvan Cuc( tot cu stâng de paie),  zdravan lovit de furia lui Badalau si dat afara de la Ministerul Transporturilor in guvernul Tudose -cel fara anvergura.

Destul de probabil , cat si posibil , acesta ar fi o idee de presedinte PSD la Giurgiu in locul lui Marian Mina , actual Presedinte al Consiliului Judetean si legat la “genunche “ cu fân .

“Informatiile mele sunt ca o parte a taberei se va consolida si va primi functii pe care nu le avea , iar cealalta va fi scoasa complet din joc” ,a mai spus liderul liberalilor giurgiuveni in conferinta de presa .
Pe logica situatiei , stânga de fân va fi cea care urmeaza a fi scoasa complet din joc.
Cum ? Prin alegeri la PSD. Marian Mina este interimar , iar PSD va trebui in cele din urma sa organizeze alegeri, pe care nu le va castigain mod clar finu ‘ lu Nashu’!
Si daca o sa il vrea si mai sus pe Cuc , spre a il taia cu sapte pe Badalau, Daddy tot va avea grija ca la Giurgiu sa nu conduca  stanga cea cu fân, de unde doamna Elena Dinu n-a iesit ministra . Pentru ca e jupan si …pentru ca poate!

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *