START LA INSCRIERILE IN CROSSUL INTERNATIONAL “FREE SPIRIT RUN”

S-a dat startul inscrierilor la cea de-a treia editie Free Spirit Run.

Semi-maratonul care reunește alergători din toată lumea va fi organizat pe 29 septembrie, cu startul din Giurgiu, și finish-ul la Russe.
Participantii vor avea de parcurs 15 km, pe un traseu in care sunt incluse principalele obiective turistice ale orașului Giurgiu, traversand Dunărea peste Podul Prieteniei

Free Spirit Run Giurgiu-Ruse este singurul cross european cu participare internationala nascut în urmă cu trei ani, la inițiativa vecinilor bulgari si organizat anual, prin rocadă de către cele două municipalități dunărene.
Participantii se vor alinia la start la Turnul cu Ceas din Giurgiu , vor alerga pe un traseu de 15 km ce include principalele obiective turistice ale orașului Giurgiu, vor traversa Dunărea peste Podul Prieteniei si vor trece linia de finish din Piata Tricolorului din Russe Bulgaria .

Trei categorii de varsta, premii si spectacole la liniile de start si de finish

Concursul va fi organizat pe trei categorii de vârstă , timpul participanților se va măsura cu un sistem electronic , iar numerele alergătorilor vor conține un cip de identificare.
Premiile constau în bani (fondul fiind și de această dată de 6000 de euro), cupe și medalii ,iar în plus, organizatorii vor pregăti și o tombolă.
Ambele momente, atât de start cât și de finish vor fi marcate prin spectacole la care vor fi prezente autoritati din ambele state, sportivi și reprezentanți ai federațiilor de atletism.

Free Spirit Run va avea maxim 300 de participati. 

Data limita de inscriere in concurs este 15 septembrie 2018, sau până în momentul când numărul participanților înregistrați ajunge la 300. Regulamentul de concurs poate fi gasit pe http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/regulament/ .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *