Statistici

 

Statisticile arata ca folosim cea mai putina pasta de dinti dintre toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene .
De trei ori mai putina decat bulgarii si de zece ori mai putina decat suedezii .
Rezulta ca nu ne prea spalam pe dinti .
Statisticile arata ca folosim cel mai putin sapun dintre toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene , jumatate decat folosesc bulgarii si a zecea parte decat folosesc belgienii , considerati conform statisticilor cei mai curati dintre europeni (si sa nu mi-o bagati mie p-aia cu sapunul de casa neintrodus in statistici ca nu-l mai fabrica nicio gospodina si p-ala vechi il roade soarecii prin poduri ).
Statisticile arata ca folosim cea mai putina hartie igienica si avem in acelasi timp cele mai multe cazuri de imbolnaviri de hemoroizi si fisuri anale , probabil de la coceni si de la hartia de ziar folosita incorect si unde nu trebuie.
Statisticile arata ca avem apa curenta in proportie de 28 % la nivel national din care numai 4 % in mediul rural .
Mai e vreun dubiu ca stam cel mai prost in Europa cu igiena corporala ? De ce ne miram atunci ca mutam nasurile londonezilor si bruxellezilor cand ii inghesuim prin metrou ?
In anul de gratie 2018 in Romania , presedintelui principalului partid de guvernamant , trebuie sa i se reproseze in media ca are dintii galbeni de tutun si nespalare pentru a se sinchisi sa mearga la un detartraj .
Eu ii spun unui primar dintr-o comuna amarata de langa Dunare ca are dintii galbeni de nespalati ca sa nu-i spun franc ca e dobitoc , ca miroase-a prost si-n poza si ca habar n-are de administratie si de cerintele unei localitati in anul 2018 si-mi sar in cap toti apologetii mizeriei rosii care ne-a condamnat la nespalare .
Constantin Noica spunea ca ,,bolsevismul a facut din romani o natie de oameni urati si fara dinti” si-avea dreptate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *