Sterilizări gratuite pentru câini și pisici pe 10 și 11 iunie

Săptămâna viitoare, pe 10 și 11 iunie, giurgiuvenii care dețin animale de companie, câini sau pisici și doresc să le sterilizeze au posibilitatea de a beneficia de servicii gratuite.
În cadrul campaniei ”Sterilizează și Salvează!„, organizată de Consiliul Județean Giurgiu, Center of Hope și Romania Animal Rescue, cu sprijinul Cabinet Veterinar RONA, efectuează sterilizări gratuite în municipiul Giurgiu.
Sterilizările vor fi efectuate la Cabinet Veterinar Rona din Mun. Giurgiu, Str. N. Bălănescu, Bl.19(vis a vis de Taverna La Grecu).
Programările se pot face de luni până vineri, între orele 10.00-14.00, la tel: 0732602492 (număr valabil doar pe perioada campaniei). Prioritate au animalele gestante și femelele.
IMPORTANT: Animalele nu trebuie hrănite începând cu seara dinaintea intervenției chirurgicale!
Acțiunea este organizată în cadrul campaniei „Sterilizează și salvează”, susținută de Consiliul Județean Giurgiu și IPJ Giurgiu- Biroul Poliția Animalelor.

2 thoughts on “Sterilizări gratuite pentru câini și pisici pe 10 și 11 iunie

  1. În anunț scrie ca se fac programări de luni pana vineri dar nr de telefon e valabil doar pe perioada campaniei. Adică luni și marți 10-11 iunie 2021, inteleg.. Deci care e realitatea???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *