Stimulente financiare pentru profesorii merituoși

Performanțele  în educație obținute de cadrele didactice din județul Giurgiu, grație cărora elevii giurgiuveni au ajuns  pe podiumurile naționale și internaționale, sunt apreciate dar și stimulate de  Consiliul Județean . Astfel , fiecare cadru didactic din  județ  care a obținut rezultate la concursuri și olimpiade, vor putea obține stimulent financiare între 500 – 1000 lei/cadru didactic pregătitor. Acordarea stimulentelor  se va face în cadrul unor ceremonii organizate de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și unitățile de învățământ.

În ședința din 8 februarie 2021 a fost aprobat Regulamentul de acordare a stimulentelor financiare cadrelor didactice din instituțiile de învățământ preuniversitar de stat din județul Giurgiu.

Regulamentul stabilește criteriile și procedurile de acordare a stimulentelor financiare.

Conform acestuia,  fiecare cadru didactic din instituțiile de învățământ giurgiuvean care a obținut rezultate la concursuri și olimpiade, va putea transmite pe adresa instituției un dosar cu documentele necesare prin care se face   dovada participării la concursuri și olimpiade județene, naţionale și internaționale ale elevilor .

Situațiile centralizate, depuse la Consiliul Judeţean Giurgiu, vor fi înaintate spre analiză și validare Comisiei pentru Educaţie, cultură, tineret şi sport, în perioada 22 februarie – 10 martie 2021.

Acordarea stimulentelor financiare a căror sumă va fi cuprinsă între 500 – 1000 lei/cadru didactic pregătitor, se va face în cadrul unor ceremonii organizate de Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și unitățile de învățământ.

Solicitarile pot fi depuse la Registratura institutiei sau transmise in format electronic (completate, semnate si scanate) la adresa de e-mail:  cjgiurgiu@gmail.com .

Camelia SACHETTI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *