Știrile dimineții

-Să se audă până la televiziunea de la București! Nu se poate înțepa o localitate în conducta de gaze BRUA. Deși în emisiunea de joi seara desfășurată într-un restaurant plutitor din Giurgiu s-a sugerat naiv și acuzator o asemenea idee, așa ceva este imposibil. La fel de imposibil cum ar fi o condiționarea unui asemenea proiect de aducțiunea de gaze în comune și sate din partea  unui președinte de C.J.

-Spaţiul public este sufocat de maşini abandonate nu doar în Capitală, ci şi în alte oraşe din ţară. Pe bulevarde sau chiar pe trotuarele dintre blocuri există maşini care nu mai sunt folosite de mai mulţi ani, iar proprietarii acestora refuză să le mute în parcări special amenajate. Deputatul USR Alin Apostol a depus un proiect legislativ care prevede ca maşinile care au ITP şi RCA, expirate de mai bine de jumătate de an să poată fi ridicate de poliţie şi să nu mai ocupe spaţiul public. Trebuie redate locurile de parcare cetățenilor ”activi”, este de părere și liderul USR Giurgiu, Ciprian Alexandru.

-De mâine, 21 noiembrie, cursurile claselor de grafică și design precum și cele de desen și pictură ale Centrului Cultural Ion Vinea, revin în instituția de care aparțin, dupa ce, o bună vreme, acestea au fost ținute în incinta Centrului de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale.

Acestea, dar și alte subiecte, azi pe www.giurgiu-tribune.ro . Știrile, în primul rând!

20.11.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *