Știrile Zilei

-Sprijin de la guvern pentru investițiile făcute de primării și Consiliile judetene pentru ca proiectele importante de investiții ale comunităților locale să nu fie perturbate. Au fost aprobate derogările necesare ca să se poată face plăți în special pentru Programul național de construcții de interes public derulat de Compania Națională de Investiții și prin Programul național Anghel Saligny. Astfel se rezolvă facturile restante și se dau garanții că se pot deconta plăți în continuare!

-Cele mai bune firme din Județul Giurgiu au fost premiate aseară de Camera de Comerț Giurgiu , Managementul performant, tenacitatea și abilitatea oamenilor de afaceri din județul Giurgiu sunt an de an apreciate într-un cadru festiv . V-am pregătot și o galerie foto de la eveniment.

-Giurgiuveni, jos pălăria-Eveniment cultural dedicat artiștilor giurgiuveni, o oportunitate minunată de a susține și de a aprecia artiștii locali. Eveniment organizat de Teatrul Tudor Vianu, Consiliul Județean Giurgiu și Revista Clubul Artelor Giurgiu XXL .

 

Acestea, dar și alte subiecte, mâine pe www.giurgiu-tribune.ro

17.22.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *