Știrile zilei

  • Marian Mina- deputat PSD, Robert Cazanciuc -senator PSD, Dumitru Beianu -Președinte C.J.Giurgiu- PNL și Adrian Anghelescu- primar al municipiului Giurgiu-PNL sunt astăzi în vizorul presei naționale, intr-o confruntare pe temele zilei , Emisiunea, moderata de Anca Alexandrescu,  se va difuza în direct azi, pe postul de televiziune Realitatea TV de la ora 18.00.
  • Tragedie pe DN5 .Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, și-a pierdut viața, azi-noapte, în urma unui accident rutier urmat de incendiu, pe DN5. Tragedia s-a produs pe sensul de mers către Giurgiu, în zona localității Daia, în eveniment fiind implicate două autotrenuri. În urma evenimentului, a izbucnit un incendiu violent la capul tractor al unuia dintre acestea, iar șoferul a rămas încarcerat. Celălalt șofer implicat, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat la fața locului și a refuzat transportul la spital.
  • Cele mai bune firme din Județul Giurgiu vor fi premiate azi, de Camera de Comerț Giurgiu , Managementul performant, tenacitatea și abilitatea oamenilor de afaceri din județul Giurgiu sunt an de an apreciate într-un cadru festiv .

Acestea, dar si ate subiecte, azi, pe www.giurgiu-tribune.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *