Surpriza din mașina cu pepeni

Polițiștii de frontieră au depistat ascunși, într-un autocamion încărcat cu pepeni, doi bărbați. Aceștia erau din Pakistan, aveau vârste cuprinse între 18 și 28 de ani și au încercat eludarea controlului de frontieră, cu scopul de a ajunge în Italia.

Un alt caz, similar, s-a petrecut ieri, 18 iunie, când în urma unui control amănunțit asupra camion ce venea din Turcia, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunși, doi bărbați și o femeie, cetăţeni străini.

Cei trei sunt din Eritreea și auvârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, cu ajutorul unei persoane necunoscute, fără ca șoferul să aibă cunoștință despre acest aspect. Străinii intenționau să ajungă în Germania.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei migranților depistați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia, șoferii și mijloacele de transport au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *