Giurgiu-Tribune

Tabăra de engleza -Obiective de învățare prin activități creative și recreative

Agentia de Cursuri si Traduceri Bucuresti,organizează o Tabara de Engleza la Sambata Sus ,la care va participa si Scoala Generala nr. 7 din Giurgiu cu elevi cu varsta intre 7 si 13 ani.

Tabăra, se va desfășura in lerioada  23-28 Iulie 2018 , costa 1490 de lei, iar cei doritori sa participe la eveniment o pot face încă de pe acum.

In cadrul acesteia, se vor desfășura zilnic 3 ateliere de engleza de a câte 1 ora si 30 de minute si activitati in aer liber (tiroliana, catarari pe perete, tir cu arcul, drumetii).
Elevii vor avea profesor nativ si profesori straini care vor folosi numai limba engleza in timpul atelierelor.

Pe lângă programul atelierelor de limbă engleză, copiii vor desfășura zilnic diverse alte activități și jocuri.
Proiectul de tabără educațională de limbă străină se bazează pe două premise:

1. Jocul, componentă esențială în viața copilului, dacă nu este asociat cu ideea de „muncă”, dezinhibă și dezarmează, influențând în mod pozitiv performanțele elevilor la învățătură;

2. Utilizarea diferitelor expresii artistice, precum artele plastice și vizuale, literatura, muzica, teatrul și dansul, în legătură directă cu natura poate influenţa şi motiva elevii în învăţarea unei limbi străine.

Prin metode de predare non-formale celor mici le va fi transmis un bagaj de cunoștințe noi și vor fi ajutați să își pună în evidență și să conștientizeze abilitățile și înclinațiile pe care le au

Profesor organizator la nivelul scolii generale nr . 7 este doamna Marinela Anghel impreuna cu doamnele profesoare Staicu Corina, Pascu Zoica si Omete Ionela.

Camelia Sachetti

Visits163 Visits 3 Visits 789776

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *