TABARA NATIONALA DE SALVARE DIN APĂ SI PRIM-AJUTOR – EDITIA A 5-A

In perioada 30 iulie-7 august , se va desfasura la  Giurgiu  TABARA NATIONALA DE SALVARE DIN APĂ SI PRIM-AJUTOR organizata de Filiala de Cruce Rosie Giurgiu. Pe langa activitatile de socializare, se vor desfasura  ateliere de salvare din apa la Dunare si din piscina, vor fi aplicate cunostinte si tehnici de salvare cu barca si vor fi folosite semnalele de comunicare de la distanta.

Luni, 30 iulie, ora 16.00, la Complexul Riviera din municipiul Giurgiu va avea loc
deschiderea oficială a celei de de-a 5-a editii a TABEREI NATIONALE DE SALVARE DIN APĂ SI PRIM-AJUTOR organizata de Filiala de Cruce Rosie Giurgiu, cu sprijinul Societii Nationale de Cruce Rosie Română .

Evenimentul ce va reuni participanti din14 filiale din tara, se desfă oară sub egida Centenarului Marii Uniri si în semn de omagiu adus Reginei Maria, Înalta Patroană a Crucii Rosii Române. In cadrul taberei se vor desfasuta ateliere de salvare din apa la Dunare si din piscina, vor fi aplicate cunostinte si tehnici de salvare cu barca si vor fi folosite semnalele de comunicare de la distanta. Tabara se va incheia pe 7 iulie.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *