Tara arde !…… Badalau se piaptana

A plecat ,,geniul din Bolintin” in periplu prin judet .
Se opreste prin comune , si-aduna slujbasii si le lanseaza sarcini si ordine precise , privitoare la felul in care isi vor petrece primul week-end al lui octombrie 2018 .
-Totul pentru referendum , totul pentru PSD !
85% prezenta la vot si 99,99% vot in favoarea familiei traditionale , astea sunt cifrele pe care i le-a propus Liviu Dragnea viitorului ministru Niculae Badalau , stropitorul diasporenilor .
Cine le-o fi spus oamenilor astora ca adeptii actului sexual executat exclusiv dupa semnarea in registrul de casatorii al starii civile si dupa plimbatu’ in cerc prin biserica dupa popa care se produce artistic cu  ,,Isaia dantuieste”, sunt votanti PSD ?
Da un referendum in care sa fie chestionat cetateanul roman daca e acord ca votul presedintelui Academiei Romane sa nu mai fie egal cu votul unui nestiutor de carte din comuna Udati-Manzu , judetul Calarasi , n-ati vrea dumneavoastra sa facem domnilor de la PSD ?
Pai sigur n-ati vrea ca v-ati pierde aproape tot electoratul si-am ajunge prima tara din lume in care primul-ministru n-ar avea drept de vot .
Mari cifrele propuse de Dragnea la Giurgiu ,nu ?
– Colosale , aberante chiar !
-Vorbim luni de dimineata pe 8 .
-Sa vedeti prezente la vot de 115% si voturi in favoarea familiei traditionale de 116% in comunele-alea din sudul judetului in care primarii se inrudesc pe linie materna direct cu Dumnezeu !
Sa vedeti intrecere-a dracu’ , puhoaie puhoaie de multimi calacandu-se-n picioare sa-i alunge pe sodomiti si sa salveze sfanta familie traditionala a mancatorilor de branza cu ceapa , asezonata din plin cu tuica si c-o bataie la fel de traditionala data muierii celei rele de gura !
Rezultatele referendumului pentru familia traditionala  se stiu la Giurgiu . Unii dac-aveau formulare , incheiau procesele verbale chiar de astazi .
Ce nu se stie , e cine are sa fie campionul , Aurel sau Vapor ?

 

Acesta este un pamflet !

Rezultatul votului in judetul Giurgiu va fi tot un pamflet , asa ca tratati-l ca atare !

02.10.2018

Costel Dumitru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *