TÂRG DE CARTE CU TEMATICĂ ENCICLOPEDICĂ LA BIBLIOTECA JUDETEANA I.A. BASARABESCU DIN GIURGIU

Iubitorii de carte vor avea parte azi si maine de intalniri cu sciitori si personalitati marcante ale culturii romanesti in cadrul primei editii a Targului de Carte cu Tematica Enciclopedica organizat de Biblioteca Județeană I.A. Bassarabescu din Giurgiu.In cadrul Targului vor fi lansate carti si publicatii si se va interactiona cu cititorii .

Biblioteca Județeană I.A. Bassarabescu din Giurgiu a deschis azi,13 septembrie 2018, prima editie a Targului de Carte cu Tematica Enciclopedica. Evenimentul se va desfasura timp de doua zile in sediul din str. Stefan cel Mare nr 14.
Dupa deschiderea oficiala, au avut loc interactiuni cu micii cititori.
Targul a inlesnit celor prezenti intalnirea cu scriitorul giurgiuvean Petre Crăciun , laureat al Premiului Uniunii Scriitorilor din România (USR) – Secțiunea Literatură pentru copii, care a prezentat revista “Regatul cuvintelor”.
Petre Craciun este de parere ca «Regatul Cuvintelor» adună într-un proiect unic personalități de primă linie ale culturii române, care ne oferă creațiile lor pentru copii sau ne vorbesc despre copilărie. Revista valorifică experiența mea de director al portalului «Literatură copii» (www.literaturacopii.ro), proiect care îmi este foarte drag și care ne va însoți și de aici înainte pe acest drum. Portalul m-a ajutat să cunosc oameni minunați, care scriu pentru copii. Și să cunosc copii de excepție, pentru care am creat rubrica «Micul scriitor»”.
Tot in cadrul primei editii a Targului de Carte cu Tematica Enciclopedica, a avut loc si o lansare de carte; “Romane românești – de la aventuri și mistere la iubiri și SF” .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *