Târgul de toamnă de la Comana-la cea de-a 2-a ediţie

Reportaj şi galerie foto-Emil Pălangean

Mănăstirea Comana din Giurgiu si Liceul Tehnologic Nr.1 din aceeaşi localitate au organizat, împreuna cea de-a doua ediție a Târgului de toamna. Comercianţii, elevi ai scolii gimnaziale, ai Liceului Tehnologic, dar și localnici, gospodine și meștesugari au oferit participanţilor legume si fructe de sezon, dulceţuri, zacuscă,murături,produse de panificaţie,brânzeturi  şi prăjituri de casă toate asortate cu un program folcloric menit să aduca voia bună. Toți banii strânși la acest târg vor fi donați în scop umanitar, pentru un copil ce suferă de o boală foarte gravă și are neapărată nevoie de acest sprijin financiar.

În ziua de 14 noiembrie 2019, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, Mănăstirea Comana si Liceul Tehnologic Nr.1 Comana au organizat,în curtea liceului, a doua ediție a Târgului de toamna.

La acest târg, organizat înaintea începutului postului Nașterii Domnului au participat foarte mulți ,,comercianți’’, elevi ai scolii gimnaziale, ai Liceului Tehnologic, dar și localnici, gospodine și meștesugari. Produsele și alimentele pregătite și expuse s-au dovedit a fi foarte apreciate de cumpărătorii din localitate, cât și de cei veniți special pentru a vizita târgul.

Cel mai important aspect al evenimentului a fost faptul că toți banii strânși la acest târg vor fi donați în scop umanitar, pentru un copil ce suferă de o boală foarte gravă și are neapărată nevoie de acest sprijin financiar.

Pentru bucuria celor prezenți, elevii au pregătit și prezentat un frumos și bogat program artistic sub îndrumarea profesorilor instituției de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *