Tată și fiu și-au bătut soția respectiv mama și o nepoată minoră cu o rangă metalică

 

Doi giurgiuveni, tată și fiu, de 41 de ani, respectiv 15 ani, din Comuna Crevedia Mare, au fost reținuți de polițiști și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale după ce au lovit cu o rangă metalică o femeie și pe nepoata acesteia, o minoră de 5 ani.

Luni, 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crevedia Mare, județul au fost sesizați direct de un locuitor din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe Drumul Național 61, împreună cu soția și nepoata sa, un bărbat de 41 de ani, din aceeași comună, împreună cu fiul său de 15 ani, le-au agresat fizic, cu o rangă metalică, pe soția și nepoata sa, în vârstă de 5 ani.

A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la ambulanță care i-a acordat fetiței  primele îngrijiri medicale și au transportat-o apoi  la o unitate sanitară din municipiul București pentru efectuarea de investigații și acordate îngrijiri medicale de specialitate.

 

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de complicitate la infracțiunea de ,,lovire sau alte violențe”, față de bărbat și sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,lovire sau alte violențe”, față de fiul acestuia.

Cei doi agresori au fost reținuți mai întâi 24 de ore iar , ulterior, în ziua de 13 octombrie aceștia au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bolintin Vale cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

 

Potrivit noii legi intrate în vigoare in luna  august a.c., victimele violenţelor domestice vor primi în mod automat un avocat din oficiu, iar gresorii domestici sunt pasibili de pedepse mai mari dacă încalcă ordinele de protecţie. Situaţiile de violenţă domestică pot fi semnalate la numărul de telefon gratuit 0800.500.333.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *