Taximetrist înjunghiat de client

Un giurgiuvean de 36 de ani este cercetat pentru tentativă la infracțiunea de omor, după ce ar fi înjunghiat un bărbat în cursul acestei dimineți. Acesta  a sesizat ulterior la numarul unic de urgență 112, faptul că  în extravilanul comunei Oinacu, județul Giurgiu, a tăiat în zona gâtului un bărbat pe care crede că l-ar fi omorât.

În noaptea de 12/13 aprilie un bărbat de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, a solicitat un taximetru în localitatea Oinacu, pentru a-l transporta în municipiul Giurgiu.

Pe traseu, în urma unei discuții contradictorii care a degenerat, bărbatul i-a aplicat conducătorului auto mai multe lovituri cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, după care a fugit.

În urma sesizării, polițiștii din cadrul inspectoratului s-au deplasat în zona indicată, ocazie cu care a fost identificat la intrarea în comuna Oinacu, pe D.J. 507, doar un bărbat de 41 de ani, aflat în exteriorul unui autoturism, ce prezenta o plagă tăiată în zona gâtului.

Victima a fost preluată  de o ambulanță și transportată la o unitate sanitară în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost depistat în scurt timp în municipiul Giurgiu, condus la  unitatea de parchet, fiind prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, fiind reținută săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *