TINETI-I MINTE! O POZA CAT O MIE DE CUVINTE !

Ca si cand s-ar fi asezat pe un scaun incins!

Asa a sarit in sus Marian Mina , presedintele Consiliului Judetean Giurgiu cand a aflat de declaratia Deputatului Alexandru Andrei: “Consider Ca Meritul Participarii Masive A Giurgiuvenilor La Mitingul Din 9 Iunie Este Exclusiv Al Primarilor Si Sefilor De Organizatii PSD Din Judet” . Declaratia si fotografia care l-a enervat pe eruditul presedinte al CJ Giurgiu , sunt preluate din Ziarul on-line Opinia Giurgiuveanului .
http://opiniagiurgiu.ro/administratie/deputatul-alexandru-andrei-consider-ca-meritul-participarii-masive-a-giurgiuvenilor-la-mitingul-din-9-iunie-este-exclusiv-al-primarilor-si-sefilor-de-organizatii-psd-din-judet/
Dar hai sa facem cunostinta cu cei din poza !
In stanga imaginii primarul Marin Ghidanac- primarul din Roata , deputatul Razvan Cuc – fost ministru al transporturilor, , Iliee Ene- spuneti-I simplu Gica Pampulea daca vreti sa aflati cine este primar la – Stoenesti (nu este un misto, este o porecla asumata de dl. Primar) , Tudor Florea – primar Gradinari, Mihai Dobre (nea Mihai – cum il stie toata lumea primarul de la Mihailesti , primarita de la Crevedia -Vasilica Elena, si deputatul Alexandru Andrei . Din spate , zambeste discret pe sub mustata pana-corbului vice-primarul din Bucsani .

Toti PSD ! Toti la miting.
Marele absent din fotografie este fix cel ce sulfa-n ceafa turnatorului de petice de asfalt, Marian Mina !
Este vorba despre primarul de la Ghimpati, Constantin Carapanceanu, liderul grupului din imagine.
Si daca tot vorbim despre imagine hai sa facem si un “exercitiu de imagine” poate fi si de imaginatie , nu conteaza …
Daca in poza aparea si dl. Carapanceanu , primarul din Ghimpati , cel cu cele mai mari sanse sa preia sefia PSD la Giurgiu (favoritul lui Dragnea) detronandu-l pe Marian Mina, iar comentariul ar fi fost “felicitari noua ca am fost impreuna la miting “ oare deranjul ar fi fost mai mic , ori , pur si simplu la fel de tare ar fi sarit de pe scaun dl . Mina ?

De… ce ti-e si cu exercitiile astea de “imagine”!
Da poza? E ? Nu face cat o mie de cuvinte? Arsssss!Cam mare gasca! Mai conteaza cine cui multumeste, si mai ales pentru ce ? Poate ca da . Dar dupa alegerile PSD de la Giurgiu !

Acesta este un pamflet de “imagine” Tratati-l ca atare!
Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *