Titularizare 2021. Lista posturilor vacante în Giurgiu

Ministerul Educației a lansat site-ul Titularizare 2021 cu lista posturilor disponibile și detalii despre organizarea concursului din acest an. Proba scrisă va fi organizată în 21 iulie, iar primele rezultate vor fi comunicate în 27 iulie. Lista finală a posturilor vacante pentru concursul de Titularizare 2021 va fi publicată/actualizată în 10 mai, după parcurgerea celorlalte etape din procedura de mobilitate a personalului didactic. Potrivit purtătorului de cuvânt al IȘJ Giurgiu, în data de  18 februarie 2021 a fost afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Giurgu, lista tuturor catedrelor vacante/rezervate complete şi incomplete pentru anul școlar 2021-2022. Pentru  învățământul giurgiuvean este prevăzută o grilă de angajare pentru 55 posturi/catedre titularizabile majoritatea la specializările învățământ primar și preșcolar, 108 posturi/catedre la suplinire și 1357 fracțiuni de normă.

În perioada următoare vor avea loc diferite etape de mobilitate a personalului didactic  cum ar fi completari de norme, soluționare restrângeri de activitate, pretransferări. După fiecare etapă lista posturilor vacante va fi actualizată și afișată pe site-ul ISJ Giurgiu.

Proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate la nivelul judeţului se va desfășura în  21 iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *