Toma Petcu il revitalizeaza pe Dan Pasat

 

 

Duminica 25 februarie pe la orele 14.30 la vila de langa lacul Hobaia din Ogrezeni care apartine fostului deputat Dan Pasat a avut loc o sedinta de lucru a organizatiei judetene Giurgiu a Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE)
Sedinta prezidata de catre presedintele ALDE Giurgiu , deputatul si pana de curand ministrul Toma Petcu a avut doua puncte pe ordinea de zi si anume:

1.,,Inscaunarea” ex-deputatului Dan Pasat in functia de sef al ALDE pentru nordul judetului , adica exact pe zona care acopera colegiul in care domnul Pasat a fost deputat in perioada 2008-2012

2.Cel de-al doilea punct , crearea unei organizatii ALDE la Ogrezeni in vederea atacarii cu candidat propriu a alegerilor locale partiale ce vor avea loc in aceasta localitate in urma suspendarii iminente din functie a primarului Jan Jipa .

Dupa mai bine de zece ani de cand se cunosc , Toma Petcu ii intinde o mana si il readuce in politica giurgiuveana pe Dan Pasat , omul care la inceputul anului 2008 , odata cu fuziunea dintre Partidul Democrat si Partidul Liberal- Democrat l-a luat sub aripa sa protectoare . Cei doi , adica Toma Petcu si Dan Pasat au parasit aproape concomitent , nou formatul Partid Democrat-Liberal si au trecut la PNL .
Dan Pasat a pus serios umarul la traiectoria fulminanta pe care a avut-o Toma Petcu in PNL Giurgiu  , acesta devenind la un moment dat un numar doi necontestat de nimeni , principal sfetnic si sfatuitor al presedintelui de-atunci , primarul muncipiului Giurgiu ,  Lucian Iliescu .
Este randul fostului Ministru al Energiei sa-l revitalizeze politic pe mentorul si prietenul sau Dan Pasat .

One thought on “Toma Petcu il revitalizeaza pe Dan Pasat

  1. Cine se aseamana se aduna sau cu alte cuvinte se demonstreaza inca o data, daca mai era necesar, ca politica e o curva…
    Nu trebuie vorbit de “fostul deputat” ci de condamnatul cu executare Pasat Dan, un infractor marunt de altfel.
    Bineinteles ca a fost o condamnare politica !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *