Toma Petcu, PNL:”Într-o perioadă în care politica primează, primarii PNL se concentrează pe administrarea publică în interesul cetățenilor”

Într-o perioadă în care politica primează, primarii PNL se concentrează pe administrarea publică în interesul cetățenilor, chiar dacă suntem în plină campanie electorală. Primarii PNL din Giurgiu se ocupă de buna administrare a localităților în care au fost aleși.
Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, primarii din Hotarele și Vânătorii Mici, au semnat două contracte vitale pentru dezvoltarea localităților lor. Primarul din Hotarele a semnat un contract pentru asfaltarea drumurilor comunale, în valoare de 3.771.746,00, iar primarul din Vânătorii Mici a semnat astăzi un contract pentru canalizare, în valoare de 36.962.580,28.
Felicit pe cei doi primari pentru munca depusă și sunt convins că cetățenii localităților lor apreciază toate aceste eforturi și faptul că sunt interesați de dezvoltarea localităților lor, iar pe 9 iunie îi vor vota! Mult succes, Silvian, mult succes, Aurel!” – Toma Petcu, candidat PNL Consiliul Județean Giurgiu
Comandat de Partidul Național Liberal, Organizația Giurgiu, realizat de SC RISING LUCK SRL, portal www.giurgiu-tribune.ro
CMF 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *