Toma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu: Duminica hotaram pe cine trimitem sa ne reprezinte in Parlamentul European.Declaratie de presa.

 “Ziua de 26 mai este foarte importanta pentru noi toti. Duminica hotaram pe cine trimitem sa ne reprezinte in Parlamentul European. Va rog sa iesiti la vot intr-un numar cat mai mare si sa sustineti o echipa compusa din oameni capabili, oameni care si-au propus sa faca din Romania o tara respectata la nivel european. Candidații ALDE nu vor critica tara noastra cand vor trece granitele ei si nu vor uita ca au fost trimisi de catre romani pentru a le reprezenta interesele. Doar asa, Romania va incepe sa fie respectata din nou!

Am fost primiti in campanie extraordinar de bine, atat de oamenii din judet, cat si de cei din municipiu. Am vorbit cu mii de oameni, iar sustinerea lor ne-a dat incredere ca suntem pe drumul cel bun. De asemenea, vreau sa transmit pe aceasta cale ca votul de duminica conteaza foarte mult si pentru mine! Daca votul giurgiuvenilor este unul categoric, iar stampila este pusa pe numarul 6 din buletinul de vot, mi se confirma faptul ca optiunea mea de a candida la alegerile din 2020 pentru Primaria Giurgiu se bucura de sustinere pe deplin!” – Toma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu

CMF 41190002. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *