web analytics
Giurgiu-Tribune

Traficul la trecerea cu bacul la P.T.F. Bechet, P.T.F. Zimnicea și P.T.F. Turnu Măgurele a fost intrerupt din cauza vremii nefavorabile si a nivelului foarte scăzut al apei. Autovehiculele sunt redirectionate catre P.T.F. Giurgiu și P.T.F. Calafat .

Traficul la trecerea cu bacul la P.T.F. Bechet, P.T.F. Zimnicea și P.T.F. Turnu Măgurele a fost intrerupt  temporar din cauza conditiilor meteo nefavorabile și a nivelului foarte scăzut al apei.
Până la reluarea traficului, autovehiculele sunt redirecționate către cele mai apropiate puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria: P.T.F. Giurgiu și P.T.F. Calafat.

Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romăno-bulgar Giurgiu-Ruse, că, începând cu data de 24.10.2018, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a nivelului foarte scăzut al apei, platformele de ferry-boat care navighează pe fluviul Dunărea asigurând legătura între P.T.F. Bechet, P.T.F. Zimnicea și P.T.F. Turnu Măgurele și corespondentele lor din R. Bulgaria își suspendă temporar activitatea.
Până la reluarea traficului, autovehiculele sunt redirecționate către cele mai apropiate puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria: P.T.F. Giurgiu și P.T.F. Calafat.
Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât la ridicarea restricției controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *