Traficul pe DC 146A, Sabareni-judetul Giurgiu este blocat la aceasta ora 18.00

Detasamentul de pompieri  Bolintin Deal- judetul Giurgiu actioneaza cu forte si mijloace spciale pe DC 146 A in localitatea Sabareni , Giurgiu pentru descarcerarea unei persoane, victima  a unui accident rutier. La fata locului au sosit doua ambulante și 1 elicopter SMURD. Traficul este blocat pe drumul comunal.

In accidentul de pe raza localitatii Sabareni au fost implicate 3 autovehicule, dintre care doua accidentate mai grav. Patru victime au rezultat in urma nefericitului eveniment  rutier. Una dintre acestea, un tanar de cca. 19 ani ( pasagerul unui autoturism), care prezinta  politraumatisme, a fost preluat de elicopterul SMURD .

De asemenea , un bărbat, de aproximativ 20 ani, soferul autoturismului mai sus menționat, conștient, cu escoriatii multiple a refuzat transportul la spital.

Si  șoferul de77 de ani al unui alt autoturism implicat  de asemenea in accident, conștient si cu escoriatii a  refuzat transportul la spital;

O alta victima, o  femeie de  63 ani, pasager al uneia dintre masini, a suferit un  atac de panică, insa nici aceasta nu a dorit da fie  transportata la spital.

Toate victimele sunt constiente si cooperante.

De asemenea, in jurul orelor 17.00 ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un alt accident rutier produs pe A1, km 38 sens spre București. După sosirea echipajelor la fata locului s-a constatat ca in urma accidentului a rezultat o singura victimă care prezenta escoriatii, neincarcerata. Traficul se desfășoară in conditii normale pe A1.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *